ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ - ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΚΗΛΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ 01

Με την οζονοθεραπεία κατάφερα να ξαναπερπατήσω!

31/05/2021 - κα Μαίρη Περτέση

Τέλος Σεπτεμβρίου 2001 χειρουργήθηκα με μεγάλη επιτυχία χωρίς κανένα πρόβλημα, πιο συγκεκριμένα σε δεξιά αρθροπλαστική ισχίου. Πήρα εξιτήριο μετά από 15 ημέρες. Περπατούσα άνετα με πατερίτσες μπράτσου και ανεβοκατέβαινα σκάλες χωρίς πρόβλημα.

Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι πονούσα στα δάχτυλα του χειρουργημένου μου δεξιού κάτου άκρου. Την 50στη ημέρα από την επέμβαση μου, στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον χειρουργό μου, μετά την από την πλάκα στο ισχίο μου, ενώ ο ιατρός μου με έβλεπε να περπατάω με άνεση χωρίς βοηθητικά μέσα με ενημέρωσε ότι δεν θα περπατήσω ποτέ ξανά στη ζωή μου γιατί είχε συμβεί στο κομμένο κόκκαλο να είχε βγει ένα ψευδό κόκκαλο.

Όμως δεν μπορούσα να τον πιστέψω γιατί εγώ περπατούσα πολύ καλά. Μου είπε ότι ήταν μια πολύ σπάνια περίπτωση και ότι είχε παρουσιαστεί άλλες δυο φορές αλλά όχι τόσο μεγάλο. Δυστυχώς είχε δίκιο γιατί μέρα με την μέρα το πόδι μου άρχισε να βαραίνει και να μην με υπακούει. Δεν πονούσα αλλά δεν μπορούσα να σκύψω και να περπατήσω.

Η γνώμη όλων των γιατρών που επισκέφθηκα σε διάφορες χώρες (Γερμανία, Ελβετία, ΗΠΑ κλπ.) ήταν η ίδια ότι δεν θα ξαναπερπατήσω λόγω έκτοπης οστεοποίησης. Ήμουν μέσα στην απογοήτευση. Παράλληλα ήμουν ασφαλισμένη σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία και έπρεπε να με εξετάσει συμβεβλημένος ορθοπεδικός για να μου χορηγήσει άδεια.

Ζήτησα να μου δοθεί λίστα γιατρών και προτίμησα τον κο Δημήτρη Σακαρούδη λόγω μικρής απόστασης από τον σπίτι μου χωρίς να τον γνωρίζω. Τον επισκέφθηκα άνοιξη του 2002 με ένα τεράστιο φάκελο με ακτινογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις.

Τον διάβασε με πολύ μεγάλη προσοχή και μου είπε και αυτός τα ίδια αλλά μου είπε ότι θα χρησιμοποιήσει μια καινούργια πρωτοποριακή μέθοδο πειραματικά καθώς η περίπτωση μου ήταν σπάνια, την ΟΖΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ η οποία αποδείχθηκε σωτηρία για εμένα!

Εκτός αυτού ζήτησε και πήρε τον φάκελο μου μαζί σε συνέδρια, συζήτησε με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων την περίπτωση μου τους οποίους επισκεπτόμουνα εκ μέρους του χωρίς αμοιβή σε αυτούς.

Είναι πολύ καλός άνθρωπος, επιμένει, έχει δίκιο για την μέθοδο της Οζονοθεραπείας την οποία ακολουθώ εδώ και 19 χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που περπατάω μέχρι σήμερα!